Добрин Петров, който се прочу навремето като  Магапаса се прибра

...
Добрин Петров, който се прочу навремето като  Магапаса се прибра
Коментари Харесай

Отново под венчило: Магапаса се врече във вярност на новата си жена

Добрин Петров, който се прочу преди време като  Магапаса се прибра в родината, с цел да се врече във безконечна честност на новата си половинка Денислава. Макар, че двамата се срещат в Чикаго, където някогашната фолк звезда среща актуалната си половинка. В която се влюбва на американска земя, двамата предпочели да се оженят в Пловдив.

Въпреки, че венчавката била загадка, с помощта на фотоси и видеа, оповестени от гостите в обществената мрежа издадоха тайната на Магапаса и булката. Влюбените разменили брачни обети, а купонът бил обилен и първокласен.

Булката, която е с двадесетина години по-млада от младоженеца била с бяла рокля с воал в жанр „ принцеса ”. А Магапаса заложил на типичен черен костюм. Той и Денислава подхванали тази значима крачка в живота си. След като преди този момент се снабдиха с 2 малки  деца. Момченцето е на 2 години, а сестричкат му към момента е бебе.

На тези, които са не запомнили да напомним, че Магапаса има една пораснала щерка от брака му с фолк певицата Мая. Интересен факт е, че Кристина е единствено с 3 години по-малка от втората си майка.

Но очевидно се гордее с щастието на татко си. Защото от фотосите се вижда, че е участвала на сватбата. На очи се набива какъв брой е красива Криси, която се е наконтила с черна рокля и дълги ръкавици. Фенове на Магапаса настояват, че хубавицата е наследила най-красивите черти на родителите си.

Инфо: Телеграф

Тагове: new Магапаса Магапаса сватба Магапаса жена Денислава Магапаса деца Кристиана на Магапаса
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР